kesäkuu 2011

NORDIK 2012 -konferenssin Call for Session proposals

Anna-Maria Wiljanen | 2/2011

NORDIK 2012 -konferenssi järjestetään Tukholmassa  24.- 27.10.2012

NORDIK Conference for Art History -konferenssi järjestetään Tukholmassa ensi vuoden lokakuussa. Konferessin järjestelyistä vastaavat yhteistyössä Tukholman yliopiston ja Södertörn korkeakoulun taidehistorian laitokset. Konferenssin tärkeät päivämäärät kannattaa merkitä jo nyt kalenteriin:

Call for sessions, deadline 1.8.2011

Ilmoitus hyväksytyistä sessioista syyskuussa 2011

Call for papers -ilmoitus syyskuussa, deadline 1.12.2011

CALL FOR SESSION PROPOSALS

Deadline: August 1st, 2011

What are the hot spots in your field of art history? The NORDIK Conference for Art History is one of the formative events for individual careers and institutionalised academic practices. Who else knows your area of expertise? And do you know them?

Do you want to Chair a Session for the 2012 NORDIK Conference in Stockholm? The Committee of the NORDIK Conference for Art History in the Nordic Countries cordially invites colleagues in the Nordic Countries and beyond to present Proposals for Sessions. We welcome academic scholars relating to the field of Art History in a broad sense.

Ohjeet Call for Sessions –ehdotusten laatimiseen ja lisätietoa konferenssista löydät NORDIKIN uudistuneesta verkkojulkaisusta http://nordicarthistory.org

Teksti • Anna-Maria Wiljanen, FM, VTM, viestintäpäällikkö, Valtion taidemuseo. Kirjoittaja on Nordic Committee for Art History – Pohjoismaisen taidehistoriaseuran sihteeri.

 

 

Kommentoi