joulukuu 2011

Teemapäivät 15.-17.2.2012 – varaa paikkasi nyt!

Anna-Maria Wiljanen | ajankohtaista

Taidemuseoalan Teemapäivät Helsingissä 2012

Järjestäjä: Kehittäminen ja yhteiskuntasuhteet Kehys, Valtion taidemuseo

Paikka: Ateneumin taidemuseo ja Nykytaiteen museo Kiasma, Helsinki

Aika: 15. – 17.2.2012

YLEISÖJEN PARHAAKSI!

Taidemuseoalan teemapäivät järjestetään kymmenennen kerran jälleen helmikuussa. Kolmipäiväisillä teemapäivillä keskitytään taidemuseoiden yleisöihin ja kävijöihin.

Aihetta tarkastellaan uusimman tutkimustiedon valossa ja keskustellaan kotimaisten ja ulkomaalaisten asiantuntijoiden johdolla siitä, mitkä ovat museoiden yleisötyön haasteet ja mahdollisuudet.Seminaari tarjoaa näkökulmia ja työvälineitä yleisölähtöiseen ja osallistavaan taidemuseotyöhön niin yritysyhteistyön, palvelumuotoilun kuin näyttelysuunnittelunkin näkökulmista. Ohjelma on suunnattu taide- ja kulttuurihistorian museoissa työskenteleville, mutta myös muille museotyön kehittämisestä kiinnostuneille toimijoille sekä opiskelijoille. Teemapäivät järjestetään nyt kymmenennen kerran.

Varaa paikkasi ajoissa!Ilmoittaudu 31.1.2012 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja: Helka Ketonen, KEHYS, teemapaivat(at)fng.fi, puh. 09 173 361